GEFU-shop

Privacy verklaring

Privacy statement van Visser RVS Products ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer 24427361

Privacyverklaring
Visser RVS Products



29 oktober 2018



Via onze webwinkel worden
privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Visser RVS
Products acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang.
Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.



Bij onze verwerking houden wij ons aan de
eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat wij:



onze doeleinden duidelijk specificeren voordat wij persoonsgegevens verwerken, via deze privacyverklaring;



onze verzameling van persoonsgegevens
beperken
tot alleen de persoonsgegevens die nodig
zijn voor legitieme doeleinden;



u eerst expliciet toestemming vragen om
uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;



passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen
die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;



uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te
corrigeren of te verwijderen.



Visser RVS Products is de
verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen
wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel bij
de webwinkel www.rvs-products.nl. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.



Als u vragen heeft, of wilt weten wat we
precies van u bijhouden, neem dan contact op met Visser RVS Products.



Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om
deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze
bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij
informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.



Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres,
telefoonnummer, factuuradres, naw-gegevens, geslacht en betalingsgegevens. Dit
doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot uw
bestelling is afgerond. Bepaalde klantgegevens bewaren wij langer in verband
met de wettelijke fiscale bewaarplicht.



Verstrekken aan derden

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde
persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.



Uw account

Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet u zich eerst registreren. U
moet dan informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee
maken wij een account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een
zelfgekozen wachtwoord.



Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres,
naw-gegevens, factuuradres, telefoonnummer en geslacht. Dit doen wij op basis
van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot u het account opheft.



Wij bewaren deze informatie zodat u ze
niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat wij u kunnen contacteren in het
kader van uitvoering van de overeenkomst. U kunt via uw account informatie
aanpassen wanneer u dat wilt.



Verstrekken aan derden

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde
persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.



Contactformulier en Nieuwsbrief

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen.



Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens en
e-mailadres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze
informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.



Wij bieden een nieuwsbrief waarmee wij
geďnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Iedere
nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden.

Via uw account kunt u dit ook doorgeven.



Uw e-mailadres wordt alleen met uw
toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard
totdat u het abonnement opzegt.



Verstrekken aan derden

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde
persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.



Advertenties

Onze webwinkel vertoont algemene advertenties. Hierbij houden we geen
persoonsgegevens bij, we komen dus ook niet te weten of u deze leuk vindt.



Verstrekking aan andere bedrijven of
instellingen


Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw
persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen,
behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat
eist bij een vermoeden van een misdrijf).



Statistieken

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel



Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel
gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin
staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google
toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.
Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.



Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te
beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:



Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen
(Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website
wordt afgeschermd wanneer uw persoonsgegevens invoert



Wijzigingen in deze
privacyverklaring


Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze
privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld
te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Wij zullen ons
best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.



Inzage, wijzigen en verwijderen van uw
gegevens


Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u
altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.



U hebt de volgende rechten:



uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we
hebben en wat we daarmee doen



inzage in de precieze persoonsgegevens die we
hebben



het laten corrigeren van fouten



het laten verwijderen van verouderde
persoonsgegevens



intrekken van toestemming



bezwaar maken tegen een bepaald gebruik



Let op dat u altijd duidelijk aangeeft
wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon
aanpassen of verwijderen.



Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om
een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit
Persoonsgegevens.



Contactgegevens

Visser RVS Products

Mient 2

2903 LC Capelle aan den IJssel

info@rvs-products.nl


Informatie
Veel gestelde vragen | Privacy van gegevens | Algemene Voorwaarden | Contact | Sitemap